Tregimi jonë fillon me hapjen e restaurantit Lura në qytetin e Gjilanit në vitin 1999. Duke qene një nga restaurantet më të mira në qytet puna jonë vazhdoi për 11 vite me radhë deri me 2011.

Më pas, nga viti 2012 ne e hapëm restaurantin në Novobërdë, konkretisht në fshatin Makresh I Epërm, një zonë kjo e bukur  malore, duke u bërë restauranti I parë në këtë rajon. Pastaj me investimet e tjera pos restaurantit, ne krijuam bazën për zhvillimin  e Turizmit Rural dhe Agroturizmit.

Nga viti 2017, filluam me implementimin e projektit”Zhvillimi I Turizmit Rural,  Rekreacionit dhe Bujqësise cilësore” projekt ky I financuar nga Bashkimi Europian. Me ndihmën e këtij projekti, sot në kompleksint tonë përfshihen: restauranti me ushqim kualitativ në bashkëpunim me farmeret e zonës, salla e konferencave, shtëpite malore për akomodim, bodrumi  I verës dhe rakisë, terasa e jashtme me kuzhine verore, kopshti i frutave, kopsht i perimeve, fusha e tenisit, parku I lojrave për fëmije, staza për ecje dhe hapësira të tjera rekreative.