SHTËpitë malore

PËRJETO JETËN NË FSHAT

I rethuar me një ambient fantastik, fshati I jonë ka disa lloje të shtëpive: Shtëpi malore me kapacitet deri 8 persona, 4 persona ose 2 persona. Shtëpitë tona I përmbushin të gjitha kushtet për të kaluar një vikend të paharrueshëm, duke përfshirë: dhoma gjumi, banjo, kuzhinë, dhomë dite, dhe oborr me skarë. Ato janë të karakterizuara me arkitekturë të veçantë, duke prezentuar modelin e ardhshëm të fshatit Kosovar.

SHTËPIA MALORE 1

Kapaciteti: 7 persona

SHTËPIA MALORE 2

Kapaciteti: 8 persona

SHTËPIA MALORE 3

Kapaciteti: 8 persona

SHTËPIA MALORE 4

Kapaciteti: 8 persona

SHTËPIA MALORE 5

Kapaciteti: 2-4 persona

SHTËPIA MALORE 6

Kapaciteti: 2-4 persona

Për më shumë informata na kontaktoni në:

+383 (0) 44 55 44 68

info@visitlura.com