#bodrumiiverës

#bodrumiiverës

PROVONI VERËRAT TONA DHE RAKINË E SHTËPISË

Bodrumi jonë ofron një ambiemnt të mrekullueshëm për të degustuar verërat më të mira dhe rakinë të cilën e prodhojmë në mënyrë tradicionale në kopshtin tone.