LURA NË REVISTËN BAUERN ZEITUNG

LURA NË REVISTËN BAUERN ZEITUNG

Një artikull nga revista zviceriane Bauern Zeitung, ku përshkruhet Kosova si vend me potencial për zhvillimin e turizmit, iniciativat lokale e në veçanti për fshatin turistik Lura dhe punën tonë gjatë viteve të fundit në zhvillimin e turizmit rural dhe agroturizmit....
LURA PRESENTING LOCAL COUSINE

LURA PRESENTING LOCAL COUSINE

It was a pleasure to present our food, during the meeting of the European Union chief in Kosovo, Nataliya Apostolova, with the mayors of the municipalities of Anamorava.
LURA PROMOTING RURAL KOSOVO IN ALBANIA

LURA PROMOTING RURAL KOSOVO IN ALBANIA

Lura participated in this fair from 06-04-2018 to 07-04-2018 in the Tirana, Albania. The fair organized by Expo City is the largest fair in Albania and has visitors from different countries. During the two days of the fair, the number of visitors reached 8000. The...
SUCCESSFUL REPRESENTATION OF RURAL KOSOVO IN POLAND

SUCCESSFUL REPRESENTATION OF RURAL KOSOVO IN POLAND

Lura participated in this fair from 19-04-2018 to 22-04-2018 in the city of Kielce of Poland. The fair organized by Targi Kielce is the largest fair in Poland and has visitors from different countries. During the three days of the fair, the number of visitors reached...