#pemishte

KËPUT FRUTAT ME DORËN TËNDE

Fshati I jonë I ka dy kopshte. Njëri kopsht ka rreth një hektar të mbjellura me fruta të ndryshme, nga të cilat ne prodhojmë raki, dhe më pas e ruajmë në bodrum. Kopshti tjetër është I mbjellur me perime, të cilat I përdorim për të gatuar ushqimet.