#restaurant

#restaurant

#restaurant

SHIJO KUZHINËN LOKALE

Pjesa kryesore e Lura Agroturizëm, është restauranti me kapacitet prej 400 ulësesh, me terasë të jashtme dhe kuzhinë verore. Ambienti jonë është I përshtatshëm për të gjitha llojet e ngjarjeve të ndryshme familjare apo shoqërore duke krijuar momente të paharrueshme.