#shtëpimalore

#shtëpimalore

#shtëpimalore

#shtëpimalore

#shtëpimalore

PËRJETO JETËN NË FSHAT

I rethuar me një ambient fantastik, fshati I jonë ka disa lloje të shtëpive: Shtëpi malore për grup prej 3 deri në 8 persona dhe shtëpi malore për çift apo 2 persona. Shtëpitë tona I përmbushin të gjitha kushtet për të kaluar një vikend të paharrueshëm, duke përfshirë: dhoma gjumi, banjo, mini-kuzhinë, dhomë dite dhe oborr me skarë. Ato janë të karakterizuara me arkitekturë të veçantë, duke prezentuar modelin e ardhshëm të fshatit kosovar.