#terenisportiv

NATYRË DHE SPORT

Për adhuruesit e tenisit, fusha jonë I plotëson të gjitha kushtet, me dimensione sipas standarteve dhe pamje të mrekullueshme. Pos tenisit mund të përdoret edhe për basketboll apo aktivitete tjera.