Një artikull nga revista zviceriane Bauern Zeitung, ku përshkruhet Kosova si vend me potencial për zhvillimin e turizmit, iniciativat lokale e në veçanti për fshatin turistik Lura dhe punën tonë gjatë viteve të fundit në zhvillimin e turizmit rural dhe agroturizmit. Artikulli është shkruar nga z. Daniel Wäfler, deputet i kantonit të Zyrihut, i cili ndan me lexuesit nga Zvicra, përvojën e tij gjatë vizitës në vendin tonë.